Разлика помеѓу преработките на „FinFisherМакедонија“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 22: Ред 22:


http://www.slobodnaevropa.mk/content/article/24987343.html
http://www.slobodnaevropa.mk/content/article/24987343.html
http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=3995


http://www.mkd.mk/makedonija/nekoj-vo-makedonija-go-kupil-najdobriot-softver-za-shpioniranje-na-gragjanite
http://www.mkd.mk/makedonija/nekoj-vo-makedonija-go-kupil-najdobriot-softver-za-shpioniranje-na-gragjanite

Преработка од 15:57, 27 мај 2013