Java: Историја на преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Разлика помеѓу преработките: Означете ги преработките што сакате да ги споредите и притиснете на Enter или копчето на дното од страницата.
Легенда: (тек) = разлика со последна преработка, (посл) = разлика со претходна преработка, с = ситна промена.

29 јануари 2011

2 мај 2008

27 мај 2007

26 мај 2007

3 февруари 2007

20 мај 2006

19 мај 2006

18 мај 2006

14 мај 2006

10 мај 2006

9 мај 2006

Преземено од „https://wiki.spodeli.org/Java