KDE: Историја на преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Разлика помеѓу преработките: Означете ги преработките што сакате да ги споредите и притиснете на Enter или копчето на дното од страницата.
Легенда: (тек) = разлика со последна преработка, (посл) = разлика со претходна преработка, с = ситна промена.

29 јануари 2011

13 ноември 2007

12 октомври 2007

31 мај 2007

3 февруари 2007

17 мај 2006

15 мај 2006

9 мај 2006

7 мај 2006

5 мај 2006

Преземено од „https://wiki.spodeli.org/KDE