Донации за библиотека

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Листа на луѓе кои донирале за библиотеката. Ако сакате да донирате и станете дел од проектот „Библиотека“ испратете е-порака на info на lugola.net за да добиете повеќе информации.

2008


Октомври

 • Димитар Талевски - Донирал
 • Виктор Стојановски - Донирал
 • Јован Наумовски - Донирал
 • Александар Балаловски
 • Павле Јоноски
 • Влатко Трајков - Донирал (1000)


Ноември

 • Димитар Талевски - Донирал
 • Виктор Стојановски
 • Јован Наумовски
 • Александар Балаловски
 • Павле Јоноски
 • Влатко Трајков - Донирал


Декември

 • Димитар Талевски - Донирал
 • Виктор Стојановски
 • Јован Наумовски
 • Александар Балаловски
 • Павле Јоноски
 • Влатко Трајков - Донирал

2009


Јануари

 • Димитар Талевски
 • Виктор Стојановски
 • Јован Наумовски
 • Александар Балаловски
 • Павле Јоноски
 • Влатко Трајков - Донирал


Февруари

 • Димитар Талевски
 • Виктор Стојановски
 • Јован Наумовски
 • Александар Балаловски
 • Павле Јоноски
 • Влатко Трајков - Донирал