Едно лето/JugMK academy

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Име на Проект

Опис

ЈугМК академија е веб апликација за менаџирање на курсеви. Идејата е да ја поедностави работата на организации кои се знаимаваат со одржување на курсеви. Повеќе инормации на : [| http://jugmk-academy-preview.appspot.com/]

SVN Repository - https://code.google.com/p/jugmk-academy/source/checkout

Ментори

Ице Пенов

Contributors

Мите Митрески

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Spring Framework, Instinct, Jmock , Appengine ...