Едно лето/ListPluginJS

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Име на Проект

Опис

Ментори

Горан Пеоски ( azhder на gmail точка com )

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Примени Студенти