Идеи за 2009

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Март

  • 15 март - 5г. Лугола, имав идеја да направиме журче некаде + да ја споиме и заедницата од Кајмакот тогаш; нешто како FLOSS + Кајмакот party.

Не ги заборавајте

http://wiki.lugola.net/Идеи_и_предлози_за_2007

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа