Идејник/Истражувања/РазличниБоиСиво

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Кое е влијанието во стопанството на сите компании кои обавуваат дејност во станови на физички лица и со тоа плаќаат неиндустриски цени на услугите од јавниот сектор што ги користат? Дали тоа ги прави поконкурентни? Дали има значајна загуба во економијата поради тоа што не плаќаат индустриски цени?