Идејник/Истражувања/ЦенаПриватност

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Дали луѓето би одбрале поскап пакет за интернет ако имаат гарантирана приватност, односно дали би прифатиле пониски цени без вклучена приватност. И која е маргината.