Корисници на проекторот

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

До сега корисници на проекторот со кој располага Слободен софтвер Македонија биле:

листа на корисници
Име на корисник Датум Време на користење контакт информации За што се користел?
прв 01.01.2008 2 дена тел. е-пошта, адреса
К.Ц. Точка 18.11.2008 2 часа Климент Охридски 15, Скопје Јапанорама
К.Ц. Точка 05.11.2008 2 часа Климент Охридски 15, Скопје Тангобанда
К.Ц. Точка 07.10.2009 3 часа Климент Охридски 15, Скопје ДСП Ленка
ФЕИТ барака 3 09.11.2009 2 часа ... Мозила Македонија / 5 години Firefox
VDay македонија 03.03.2011 2 часа .... Проекција на филм во Даре Џамбаз