Пиратска партија

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Пиратска партија на Македонија

пиратска партија

На оваа страница собираме ресурси и ја разгледуваме можноста да се формира Пиратска Партија во Р. Македонија. Ако сте заинтересирани, видете што има во разговор или на другите вики и Интернет врски.

Декларација на принципи

Прв превод на Декларација на принципи од оригиналот достапен тука: http://pp.org.za/files/Principles%203.0.pdf

Корисни врски

http://www.piratpartiet.se/international/

http://www.pp-international.net/node/11

http://pp.org.za/

http://www2.piratpartiet.se/international/english