Предлог програма за 2013

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

По примерот на градењето на програма за НСДН секој може да си напише идеи за тоа што би можело да се прави во 2013.

Не пишувајте само бара. Без нуди не правиме ништо.

Идеи за 2013
Кој од 2с.мк бара за 2с.мк нуди од КИКА бара за КИКА нуди
Новица ... ... ... ...
Алекс ... Координирање на локални НСНД Настани ... Работилници поврзани со хардвер/електроника
Андреј ... ... ... Работилници поврзани со програмирање (Python)
Дамјан Редовно СподелиКино ... ... ...
Миша Еднаш месечно: панел/предавање за општа јавност на теми од слободен софтвер/култура/податоци Документ за политика на тема од слободен софтвер или отворени податоци; помош при организирање на настани; помош при пишување проекти да фокусира дел од активностите за опипливи резултати ...