Предлошка:Содржина

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Org.png Организации и здруженија
организации и здруженија кои се занимаваат со промоција на слободен софтвер
Gnulinux.png GNU/Linux
општа работа со GNU/Linux оперативниот систем
Distros.png Дистрибуции
GNU/Linux дистрибуции и работа со нив
Programming.png Програмирање
програмирање под GNU/Linux системи
Lokalizacija.png Локализација
помош при локализација на слободен софтвер