СиТ2.0:Воведен текст за в. 2.0

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Поминаа повеќе од пет години од првата верзија на книшката „Слободата и Ти“. За тие четири години многу работи се сменија во светот на слободниот софтвер, како на светско ниво, така и во Р. Македонија. Но, многу работи останаа исти.