СиТ2.0:Насловна страница

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Минатата насловна беше едноставна. Наслов „Слободата и Ти“, гулабот и единици и нули со зборот „слобода“ испишан меѓу нив. Јас немам ништо против да биде иста таква, освен ако некој нема подобра идеја.

Не знам дали може да се направи некој колаж од сите настани поврзани со (не)слободенсофтвер во изминативе пет години и тоа да изгледа добро за насловна?

Новица 10:56, 15 July 2007 (CDT)