Сите јавни дневници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Комбиниран приказ на сите расположиви дневници на Сподели wiki. Можете да го ограничите прикажаното избирајќи тип на дневник, корисничко име (разликува големи и мали букви), или страница (разликува големи и мали букви).

Дневници
 • 18:43, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата Корисник:InaSu750 (Вандализам: содржината беше: 'Price comparison websites should be regulated because the information they provide is not always fair, a consumer group has said. The consumers' association ...' (и единствениот авт...)
 • 18:40, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата Корисник:EsterLasky892 (Вандализам: содржината беше: 'The International Monetary Fund (IMF) and what is now known as the World Bank, were set up to manage the post-World War II global economy. They were con...' (и единствениот автор ...)
 • 18:31, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси го блокираше корисникот 103602485545252546722 разговор со истек бесконечно (оневозможено создавање кориснички сметки, блокирана е-поштенска адреса) (Спам-врски кон надворешни мрежни места)
 • 17:10, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата Корисник:YeungLaforge21 (Вандализам: содржината беше: 'The expression epidural is often quick for epidural analgesia, a form of regional analgesia involving injection of medicine via a catheter placed into y...' (и единствениот автор ...)
 • 17:09, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата Корисник:WienerVidal445 (Вандализам: содржината беше: 'The particular [http://dialysistechnician.co/ Hemodialysis Technician] career is designed for someone whoThe actual hemodialysis professional career is ...' (и единствениот автор ...)
 • 17:08, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата WienerVidal445 (Вандализам: содржината беше: 'The particular [http://dialysistechnician.co/ Hemodialysis Technician] career is designed for someone whoThe actual hemodialysis professional career is ...' (и единствениот автор ...)
 • 17:07, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата YeungLaforge21 (Вандализам: содржината беше: 'The expression epidural is often quick for epidural analgesia, a form of regional analgesia involving injection of medicine via a catheter placed into y...' (и единствениот автор ...)
 • 17:02, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата InaSu750 (Вандализам: содржината беше: 'Price comparison websites should be regulated because the information they provide is not always fair, a consumer group has said. The consumers' association ...' (и единствениот авт...)
 • 17:01, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата EsterLasky892 (Вандализам: содржината беше: 'The International Monetary Fund (IMF) and what is now known as the World Bank, were set up to manage the post-World War II global economy. They were con...' (и единствениот автор ...)
 • 17:00, 15 септември 2012 Chombium разговор придонеси ја избриша страницата Crashreporter.en-us-1.9 (празна страница)
 • 00:36, 1 февруари 2011 Направена корисничката сметка Chombium разговор придонеси