Список на дуплирани податотеки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е список на податотеки чија најнова верзија е дупликат на најнова верзија на некоја друга податотека. Се земаат предвид само месни податотеки.

Подолу се прикажани до 3 ставки во опсег од 1 до 3.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. OOWriter.png има дупликат.
  2. Pidgin firstWizard.png има дупликат.
  3. Applications-office.png има дупликат.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).