Статистики за слики и снимки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Статистики за подигнати типови податотеки. Се зема предвид само последната верзија на податотеката. Старите и избришаните верзии не се бројат.

Биротехнички

MIME-типМожни додатоциБрој на податотекиВкупна големина
application/pdf.pdf1 (0,265 %)461.776 бајти (451 КБ; 0,644%)

Вкупен обем на одделот: 461.776 бајти (451 КБ; 0,644%).

Цртежи (векторски слики)

MIME-типМожни додатоциБрој на податотекиВкупна големина
image/svg+xml.svg1 (0,265 %)6.124 бајти (6 КБ; 0,00855%)

Вкупен обем на одделот: 6.124 бајти (6 КБ; 0,00855%).

Bitmap-слика

MIME-типМожни додатоциБрој на податотекиВкупна големина
image/png.png, .apng236 (62,4 %)24.222.185 бајти (23,1 МБ; 33,8%)
image/jpeg.jpeg, .jpg, .jpe128 (33,9 %)46.123.003 бајти (43,99 МБ; 64,4%)
image/gif.gif12 (3,17 %)839.146 бајти (819 КБ; 1,17%)

Вкупен обем на одделот: 71.184.334 бајти (67,89 МБ; 99,3%).

Сите податотеки

Вкупен обем на сите податотеки: 71.652.234 бајти (68,33 МБ).