Подигања на Глиша

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Опис Верзии
18:51, 14 декември 2013 Arduino RPI напојување.jpg (податотека) 2,59 МБ Напојување 5V на УСБ diy. 1
18:50, 14 декември 2013 Убоднапила.jpg (податотека) 58 КБ Pattfield Ergotools E-pst 800L 1
18:30, 14 декември 2013 Бормашина.jpg (податотека) 43 КБ RD-ID27 raider.bg 500W, max 13mm 1
13:13, 2 декември 2013 Release all of tha data.png (податотека) 319 КБ   1
18:03, 9 ноември 2013 Hotglue-gun.png (податотека) 627 КБ Апарат за топење пластика. 1
22:08, 13 јули 2013 Lemilica-iskra3.jpg (податотека) 706 КБ   1
21:57, 13 јули 2013 Lemilica-iskra2.jpg (податотека) 701 КБ   1
21:55, 13 јули 2013 Lupa.jpg (податотека) 748 КБ   1
21:55, 13 јули 2013 Multimer2.jpg (податотека) 726 КБ   1
21:54, 13 јули 2013 Multimer1.jpg (податотека) 766 КБ   1
21:24, 13 јули 2013 Alat.jpg (податотека) 774 КБ   1
21:19, 13 јули 2013 Osciloskop.jpg (податотека) 772 КБ   1
21:19, 13 јули 2013 Duvalka-zd-939l.jpg (податотека) 752 КБ   1
20:20, 13 јули 2013 Biblioteka.jpg (податотека) 793 КБ   1
20:08, 13 јули 2013 Polici-el-komponenti.jpg (податотека) 868 КБ   1
20:07, 13 јули 2013 Samsung-ml2160.jpg (податотека) 773 КБ   1
20:07, 13 јули 2013 Menadzhiranje-kabli.jpg (податотека) 878 КБ   1
19:52, 13 јули 2013 Dell-powerconnect-2724.jpg (податотека) 842 КБ   1
19:41, 13 јули 2013 Tplink.jpg (податотека) 640 КБ Wifi - TP-Link TL-WR1043ND 1
19:38, 13 јули 2013 Brok.jpg (податотека) 886 КБ   1
16:44, 13 јули 2013 Kujna-kafemat-bokal.jpg (податотека) 748 КБ Кафемат за филтер кафе и електричен бокал за греење вода. 1
16:43, 13 јули 2013 Kika-chashi.jpg (податотека) 746 КБ Брендирани КИКА чаши и шољи. 1
16:42, 13 јули 2013 Kujna-frizhider.jpg (податотека) 770 КБ Фрижидер во Кујна. 1
16:16, 16 ноември 2011 Fileserver kika.png (податотека) 9 КБ Disk layout на tobe Кика фајл серверот. 1