Подигања на Aleks

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Опис Верзии
15:14, 10 февруари 2015 System overview.jpg (податотека) 104 КБ   2
14:42, 10 февруари 2015 Лого-од-Гоце.png (податотека) 94 КБ   1
14:43, 11 јануари 2015 Привремено-лого.png (податотека) 556 КБ   1
19:15, 30 ноември 2013 FluxCapacitor.jpg (податотека) 103 КБ Напонскиот генератор 1
18:43, 30 ноември 2012 DSO.jpg (податотека) 14 КБ   1
23:34, 17 ноември 2012 Switch.png (податотека) 18 КБ   1
17:03, 16 септември 2012 Kurs.jpg (податотека) 65 КБ   1
16:53, 16 септември 2012 Cube1.jpg (податотека) 134 КБ   1
16:53, 16 септември 2012 Led-display.jpg (податотека) 79 КБ   1
16:52, 16 септември 2012 Arduino-uno-mega2560-box.jpg (податотека) 565 КБ   1
16:52, 16 септември 2012 Temp-network.jpg (податотека) 132 КБ   1
16:52, 16 септември 2012 ArduinoMiniAndNGBreadboardPhoto.jpg (податотека) 147 КБ   1
16:52, 16 септември 2012 Puff arduino robot finds fire blows it out 2.jpg (податотека) 31 КБ   1
16:51, 16 септември 2012 Robotshop-rover-arduino-tank-kit.jpg (податотека) 10 КБ   1
16:51, 16 септември 2012 Arduino-web-server2.jpg (податотека) 1,58 МБ   1
16:42, 16 септември 2012 ArduinoLCD finished-1024x768.jpg (податотека) 224 КБ   1