Подигања на Igor.stama

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Опис Верзии
01:00, 17 септември 2012 6333164733 8bdded92ba.jpg (податотека) 135 КБ   1
20:28, 16 септември 2012 Arduino uno test.jpg (податотека) 90 КБ   1
22:34, 29 март 2012 Ходник.png (податотека) 24 КБ   1
22:33, 29 март 2012 Хардвер.png (податотека) 19 КБ   1
22:31, 29 март 2012 Кујна.png (податотека) 18 КБ   1
22:25, 29 март 2012 Главна.png (податотека) 18 КБ   1
16:40, 29 март 2012 Kika-logo-white.jpg (податотека) 15 КБ   1
17:17, 9 март 2012 Kika-1-small.png (податотека) 3 КБ Skopje hacklab test small logo 1
17:15, 9 март 2012 Kika-with-text.png (податотека) 32 КБ Skopje hacklab test logo with text 1
17:14, 9 март 2012 Kika-1.png (податотека) 17 КБ Skopje hacklab test logo 1