СподелиЗнаење

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Сподели знаење е настан кој се случува секојa сабота, од 12:00 до 18:00 часот, на локација во близина на железничката станица во Скопје.

СподелиЗнаење за CouchDB, 6.12.2008 г.

Идејата е сите кои се заинтересирани за слободен софтвер, GNU/Linux, но и општо технологија, компјутери, хакирање (не кракирање), мрежи, сервери, електроника, слободна култура и општество, геџети, роботи итн., да може да се соберат за да споделат знаења и искуства, да дискутираат и експериментираат.

Присуството е слободно, бесплатно и пожелно. Земете си и лаптоп, компјутер, празни CD-иња ако сакате.