Техничка поддршка

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Техничка поддршка

На оваа страница ги бележиме преземените и планираните техничките работи Викито за слободен софтвер. Доколку имате некаков предлог, најдете некаква грешка или имате некаков проблем при користење на ова вики, ве молиме опишете го проблемот на страницата за разговор.

15.09.2012

User:Арангел и User:Chombium ја ажурираа верзијата на MediaWiki на 1.19.2 зачистиja нешто од страниците со спам.