Хаклаб/Активности/Ноември 2009

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ноември 2009


2С.МК

Убунту ординација секој понеделник

2 Ноември 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

9 Ноември 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

16 Ноември 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

23 Ноември 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

30 Ноември 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

Сподели кино секој вторник [СЕУШТЕ НЕ Е ПОЧНАТА ОВАА АКТИВНОСТ!!!]

3 Ноември 20 - 22 часот Сподели Кино Pirate Cinema

10 Ноември 20 - 22 часот Сподели Кино (TED night)

27 Ноември 20 - 22 часот Сподели Кино

24 Ноември 20 - 22 часот Сподели Кино

Сподели знаење секоја сабота

7 Ноември 12 - 18 часот Сподели Знаење

14 Ноември 12 - 18 часот Сподели Знаење

21 Ноември 12 - 18 часот Сподели Знаење

28 Ноември 12 - 18 часот Сподели Знаење


Ruby.mk meetup секоја четврток

5 Ноември 19 - 21 часот Ruby Meetup

12 Ноември 19 - 21 часот Ruby Meetup

19 Ноември 19 - 21 часот Ruby Meetup

26 Ноември 19 - 21 часот Ruby Meetup

Центар за нови медиуми

Објавата ќе следува наскоро...