Хаклаб/Електроника/Опрема

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Што има

 • 2 Сет-а штрафцигери
 • Сет клешти
 • Solomon Лемалица
 • Вакум пумпа
 • Solomon пинцета
 • Hameg V-660 Осцилоскоп
 • Сонда за осцилоскопот
 • 2 Унимери
 • Држач за лемење со лупа
 • Лупа
 • 7 BreadBoard-и
 • Бушалица за плочки
 • BusPirate v4
 • Лемна дувалка
 • Лемалица со контрола на температурата (модифицирана ISKRA THS11)
 • Мало менгебе за држење на ствари (во hardware room)

Што фали