Хаклаб/Лого

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Логото во оригинален векторски .svg формат е на github press-kit. Таму има пнг слики од 64x,128x,256x,512x,640x,800x,1024x пиксели.

Тука на викито има неколку резолуции, кликни на сликата за да ги видиш.


Хоризонтално

KIKA horizontalno bw.png KIKA horizontalno c1a.png KIKA horizontalno c1b.png KIKA horizontalno c2a.png KIKA horizontalno c2b.png KIKA horizontalno c3a.png KIKA horizontalno c3a1.png KIKA horizontalno c3b.png KIKA horizontalno c3b1.png KIKA horizontalno c4a.png KIKA horizontalno c4a1.png KIKA horizontalno c4b.png KIKA horizontalno c4b1.png KIKA horizontalno c5a.png KIKA horizontalno c5b.png

Вертикално

KIKA vertikalno bw.png KIKA vertikalno c1a.png KIKA vertikalno c1b.png KIKA vertikalno c2a.png KIKA vertikalno c2b.png KIKA vertikalno c3a.png KIKA vertikalno c3a1.png KIKA vertikalno c3b.png KIKA vertikalno c3b1.png KIKA vertikalno c4a.png KIKA vertikalno c4a1.png KIKA vertikalno c4b.png KIKA vertikalno c4b1.png KIKA vertikalno c5a.png KIKA vertikalno c5b.png