Хаклаб/Предлог програма 2012-2013

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Понеделник

Гну Линукс Убунту Прва Помош 19 до 21 часот

Вторник

Викимедија Македонија 19 до 21 часот

Среда

Секоја втора среда Arbeitsbesprechung од 19 до 21 часот Редовни состаноци за текови административно технички активности и обврски поврзани со хаклабот

Четврток

Програмски јазици 19 до 12 часот

Петок

Сабота

Сподели знаење 14-20 часот

Недела

Секоја прва недела во месецот, Состанок на Слободен софтвер Македонија, задолжителен за членовите, пожелно и добредојдено е присувство на придружните членови и претставници и учесници во заедницата на развивачи, корисници и поддржувачи на слободен софтвер


Предлози

Предавачи

Идеи