Хаклаб/Роботика

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

План

  • час 1: инсталација на Arduino IDE-то (Windows, Linux, Mac) и мал вовед (историја, погодности)
  • час 2: Digital I/O
  • час 3: Analog I/O
  • ...

Ресурси