Хаклаб/Селидба

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Распределба

Кај Алекс/Боки :

 • Канопи антената
 • 3 кoмпјутери - 2-та ДЕЛЛ-овци и уште еден со вертикално кукиште
 • Разно електроника - асус рутер, напојување за него, камерите
 • Старите матични од ѕидот
 • Кутијата со PCI картичките
 • ИДЕ кабли
 • Хард-дисковите
 • Пластичната кутија со штрафови и мутери
 • Разно електроника - црната гајбичка со делови

Арангел

 • мрежни кабли
 • два монитора LG и тој со налепницата "IST DAS SYSTEM RELEVANT?"
 • залихите на чаеви, кафиња, сунгерчиња, крпи и сл
 • arch mirror-от
 • антената шо ја купи алекс за снифање на wifi на МАРС
 • уше некои ствари, да проверам ќе додадам.