2cmk-mom-06-11-2011

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Новица

Отсутни членови: Игор (-1) Миша (-1)

КИКА

- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.

- Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.


Метаморфозис

- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот

Едно лето

- Мите да се пинга (владан)

Багови

  • сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите
  • да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - миша
  • владан ќе го среди багот за blog.spodeli.org
  • сите што работеле на проекти за локализација да му испратат на божидар информации за проектите ќе ги контактира со барање за информациите што му се потребни


Разно

- ufo да се чуе со шамбар за биро

- треба некој да ги земе стварите од радио слободна европа (волонтери?)

- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар

- да се земе од секоја банка траен налог да се пополни и да се стави на интернет за донациите (ufo: тутунска)