4 август

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  • 2005; Novell соопшти дека развојот на серијата професионални SUSE верзии ќе стане отворен и како таков ќе се обиде да вклучи дел од своите можности и квалитети во проектот на заедницата openSUSE;