Draft prv newsletter

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Добредојдовте во билтенот (newsletter на мк според rechnik.on.net.mk) на Слободен софтвер Македонија. Билтенот е електронска порака која вообичаено еднаш месечно се испраќа на листата 2c.mk-newsletter. Содржината на оваа порака пред сѐ е наменета за новинари и организации со кои соработува Слободен софтвер Македонија.

Се разбира, листата на која се испраќа овој билтен е јавна, па според тоа секој заинтересиран може да ја следи истата.

Содржина:

  1. „СподелиКино“ од иницијативата „Сподели“;
  2. Работа на локализација Sunbird 0.8 и Firefox 3.0;
  3. Работа на локализација на GNOME 2.22;
  4. 24c3.Have You Seen This Site? Very Helpful, business plan format free example, <a href=" http://frusfreebus.150m.com/ ">business plan format free example</a>, 929,doors1.txt;2;2doors2.txt;2;2doors3.txt;2;2