Icommons 07

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Пат

Скопје - Дубровник ; виа Пеќ, Рожаје, Подгорица, Петровац, Будва, Херцег Нови ~ 550км (0ва е цирка пошто viamichelin.com не ми калкулира по море вожња)

Патни трошоци

рентање на комби = 510 евра 1 евро литар дизел и 80л резервоар (не сум сигурен за капацитетот)

6 луѓе = 100 евра иницијални патни трошоци + дополнително долевање дизел.

Патарини нема

Мапа

Дубровник, со обележен смештај + некои други интересни места. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=115269051848260263378.00000112e805d2c4fed26&z=13&om=1


Комби

AVIS 02 322 2046

Volkswagen Transporter Shuttle

Потврдено! 06.06.2007

http://www.volkswagen-vans.co.uk/index.php?action=downloads.downloadPDF&model=shuttle&file=shuttle_fuel_con

http://www.volkswagen-vans.co.uk/index.php?action=shuttle.techFuelConsumption

120+550+ситно=~670evra

6 луѓе по ~110 евра.

Регистрација

не плаќаме

Покани

Стигнаа поканите кај Новица се.

Сместување

  • Во Дубровник на Лапад, хрватите пробуваат да најдам апартман со две спални (четири кревети) и еден лежај во дневна за 90евра плус такса.

Сместувањето е договорено на Лапад... и го има обележено на мапа.