NSND/2012/Белград

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Повеќе информации за настанот на http://www.nsnd.org/2012/04/10/nsnd-beograd-4-guzvanje-u-pink-kuhinji/

Сместување (Хостел)

  • Арангел
  • Далибор
  • Милена
  • Горан
  • Дамјан
  • Јасна

Превоз

  • Арангел има кола (Далибор, Милена)
  • Дамјан има кола (… Јасна … Аждре … )
  • Тамара и Владимир (остануваат цела недела)

Луѓе