NSND/2013/Софија

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај


Превоз од Скопје?

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Глиша четврток вечер/петок сабајле  ? (не сум сигурен дека имам кола) хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Андреј петок сабајле со Дамјан хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Дамјан петок попладне со кола хостел недела вечер
Ковач петок сабајле со кола хостел недела вечер
Дода петок сабајле/попладне? со Дамјан/Ковач? хостел недела вечер