Proektor pledge

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Слободен софтвер Македонија за продоложување на активностите Сподели Знаење и Сподели Кино има потреба од проектор.

Сите пари со кои располага Слободен софтвер Македонија во моментов ги инвестира во купување на проектор, но сепак има потреба од дополнителни средства.

Најефтиниот проектор кој го најдовме е Epson S42 од Мебиус компјутери за 33.150,00 денари. Ако знаете каде може да се најде поефтин проектор Ве молиме контактирајте не.

На оваа страница може да се запишете дека ќе донирате пари за да се соберат остатокот од парите.

Акцијата за пријавување трае до 15.02.2008 година. Ако до 15.02.2008 година се соберат пари за помодерен проектор таков и ќе се купи. На 16.02.2008 година ќе бидете контактирани каде и како можете да ја уплатите вашата донација.

Минималната донација за која може да се пријавите е 500 денари. Доколку имате огромна, огромна желба да помогнете, а воопшто не сте во можност да се пријавите за минималната донација се разбира дека може да се запишете, ќе го цениме и тој гест.

Се пријавувам дека ќе донирам средства за купување на проектор за Слободен софтвер Македонија

  1. Слободен софтвер Македонија, info@slobodensoftver.org.mk, 20.000
  2. Новица, 2.000
  3. Миша, 2.000
  4. Дамјан Георгиевски, 2.000 денари
  5. Јорданка Петрушевска, 1.200 денари