Ubuntu net cafe

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Ubuntu интернет кафиња во Македонија:

  1. Скопје, ул. Македонија
  2. Охрид
  3. Прилеп - плочник карши пазарот
  4. Битола - Безистен

Мапа на интернет кафињата