Разлика помеѓу преработките на „Едно лето“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 2: Ред 2:


==Java==
==Java==
 
* JugMK academy веб апликација
* Систем за известување и управување преку SMS пораки
* Систем за известување и управување преку SMS пораки
* Развој на веб апликации (портали) со Apache Cocoon
* Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap


==Erlang==
==Erlang==

Преработка од 17:03, 28 април 2011

Листа на проекти групирани по програмски јазик:

Java

  • JugMK academy веб апликација
  • Систем за известување и управување преку SMS пораки
  • Развој на веб апликации (портали) со Apache Cocoon
  • Развој на веб базирани апликации за мобилни телефони со употреба на jQueryMobile и PhoneGap

Erlang

Python

Ruby

HTML5/JavaScript

Останато