Разлика помеѓу преработките на „Едно лето/ListPluginJS“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: = Име на Проект = == Опис == == Ментори == == Потребни предзнања == == Технологии со кој ќе се...)
 
 
Ред 4: Ред 4:


== Ментори ==
== Ментори ==
Горан Пеоски ( azhder на gmail точка com )


== Потребни предзнања ==
== Потребни предзнања ==

Последна преработка од 15:47, 11 мај 2011

Име на Проект

Опис

Ментори

Горан Пеоски ( azhder на gmail точка com )

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Примени Студенти