Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Техничка поддршка“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: == Кратко упатство за додавање на коментари и предлози == На оваа страница можете да г...)
 
с
 
Ред 7: Ред 7:
<nowiki>:Зошто ви е потребен овој додаток? -- ~~~ </nowiki><br/>
<nowiki>:Зошто ви е потребен овој додаток? -- ~~~ </nowiki><br/>
<nowiki>:: Сакам да има форма за оставање на е-пошта. -- ~~~~ </nowiki><br/>
<nowiki>:: Сакам да има форма за оставање на е-пошта. -- ~~~~ </nowiki><br/>
<nowiki>::: Во ред. Додатокот е инсталиран. -- ~~~~  
<nowiki>::: Во ред. Додатокот е инсталиран. -- ~~~~</nowiki><br/>
</nowiki><br/>
 
</nowiki>
|}
|}
<br/>
<br/>

Последна преработка од 19:48, 15 септември 2012

Кратко упатство за додавање на коментари и предлози

На оваа страница можете да ги пишувате вашите коментари за евентуалните проблеми при користењето на викито и да давате предлози како тоа да се подобри од техничка гледна точка. Ве молиме потпишувајте ги вашите измени. Потпишувањето се прави со додавање на "-- ~~~~" на крај од вашиот коментар. За да учестувате во дискусија и целиот текст биде подреден во нишки додавајте ":" на почеток на коментарот.
Еве пример за оставање на коментар и креирање на нишка со дискусија:

Мислам дека би било убаво да се инсталира додатокот "InputBox" --- ~~~~
:Зошто ви е потребен овој додаток? -- ~~~
:: Сакам да има форма за оставање на е-пошта. -- ~~~~
::: Во ред. Додатокот е инсталиран. -- ~~~~


Горниот вики текст изгледа вака:

Мислам дека би било убаво да се инсталира додатокот "InputBox" -- Chombium (разговор) 11:46, 15 септември 2012 (PDT)

Зошто ви е потребен овој додаток? -- Chombium (разговор)
Сакам да има форма за оставање на е-пошта. -- Chombium (разговор) 11:46, 15 септември 2012 (PDT)
Во ред. Додатокот е инсталиран. -- Chombium (разговор) 11:46, 15 септември 2012 (PDT)


Доколку ви се потребни повеќе информации за уредување на страниците за разговор погледнете ја | страницата за помош за уредување на страниците за разговорили контактирајте некој друг корисник или администратор. Ве молиме вашите коментари и предлози додавајте ги на оваа страница во делот "Коментари и предлози".

-- Chombium (разговор) 11:46, 15 септември 2012 (PDT)


Коментари и предлози