Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Инфраструктура“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 48: Ред 48:
 
|тип          = TL-WR1043ND
 
|тип          = TL-WR1043ND
 
|опис          = ssid: KIKA + принт сервер со авахи... [[Хаклаб/Мрежа/wr1043nd]]
 
|опис          = ssid: KIKA + принт сервер со авахи... [[Хаклаб/Мрежа/wr1043nd]]
 +
|врски        =
 +
|status        = OK
 +
}}
 +
 +
=== Switch ===
 +
{{ИнфоКутија
 +
|слика        = Dell-powerconnect-2724.jpg
 +
|производител  = Dell
 +
|тип          = Powerconnect 2724
 +
|опис          = 24 портен гигабит свич
 
|врски        =  
 
|врски        =  
 
|status        = OK
 
|status        = OK
 
}}
 
}}

Преработка од 19:52, 13 јули 2013

TODO: https://wiki.raumzeitlabor.de/wiki/Kategorie:Projekt#Infrastruktur

Кујна

Фрижидер

Kujna-frizhider.jpg
Производител Горење
Тип n/a
Опис Живеалиште на пингвинот, плус за чување ладни работи.
Статус OK

Кафе/Чај

Kujna-kafemat-bokal.jpg
Производител Neo
Тип n/a
Опис Бокал за вриење вода и кафемат за филтер кафе
Статус OK

Чаши/Филџан

Kika-chashi.jpg
Производител anaris
Тип n/a
Опис Брендирани чаши и филџани со КИКА и логото.
Статус OK

Мрежа

Рутер

Brok.jpg
Производител Hewlett-Packard
Тип HP dx2000
Опис Хаклаб/Мрежа/Brok
Статус OK

Wifi

Tplink.jpg
Производител TP-Link
Тип TL-WR1043ND
Опис ssid: KIKA + принт сервер со авахи... Хаклаб/Мрежа/wr1043nd
Статус OK

Switch

Dell-powerconnect-2724.jpg
Производител Dell
Тип Powerconnect 2724
Опис 24 портен гигабит свич
Статус OK