Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Мониторинг“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: Досега тестиравме opsview, се обидуваме да го напраиме да ни работат сите service проверки ...)
 
 
Ред 2: Ред 2:
  
 
http://noc.spodeli.org
 
http://noc.spodeli.org
 +
 +
== Инсталација ==
 +
 +
http://docs.opsview.com/doku.php?id=opsview3.0:debian-installation

Последна преработка од 15:03, 12 јули 2012

Досега тестиравме opsview, се обидуваме да го напраиме да ни работат сите service проверки преку SNMP.

http://noc.spodeli.org

Инсталација

http://docs.opsview.com/doku.php?id=opsview3.0:debian-installation