Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Членови“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 1: Ред 1:
==Членови на хаклабот КИКА (не по некој посебен редослед):==
==Членови на хаклабот КИКА (не по некој посебен редослед):==


*Тамара
#Тамара
*Арангел
#Арангел
*Дамјан
#Дамјан
*Далибор
#Далибор
*Горан
#Горан
*Миша
#Миша
*Мите
#Мите
*Владан
#Владан
*Христина
#Христина
*Илин
#Илин
*Гиле
#Гиле
*Стојмир
#Стојмир
*Јован
#Јован
*Ковач и Солза
#Ковач и Солза
*Петко
#Петко
*Бојан
#Бојан
*Игор
#Игор
*Јованка
#Јованка
*Алекс
#Алекс
*Александар Б.
#Александар Б.
*Виктор
#Виктор
*Горјан
#Горјан
*Златко
#Златко
*Георги
#Георги
*Александар Н.
#Александар Н.
*Андреј
#Андреј
#Ана
#Никола
#Марко

Преработка од 00:38, 24 јануари 2013

Членови на хаклабот КИКА (не по некој посебен редослед):

 1. Тамара
 2. Арангел
 3. Дамјан
 4. Далибор
 5. Горан
 6. Миша
 7. Мите
 8. Владан
 9. Христина
 10. Илин
 11. Гиле
 12. Стојмир
 13. Јован
 14. Ковач и Солза
 15. Петко
 16. Бојан
 17. Игор
 18. Јованка
 19. Алекс
 20. Александар Б.
 21. Виктор
 22. Горјан
 23. Златко
 24. Георги
 25. Александар Н.
 26. Андреј
 27. Ана
 28. Никола
 29. Марко