Разлика помеѓу преработките на „Шаблон:Содржина“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 1: Ред 1:
 
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #faf9ec;" align="center"
 
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #faf9ec;" align="center"
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Macedonia-icon.png]]   
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Macedonia-icon.png]]   
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Македонија'''<br> [[Градови и села]] - [[Историја на македонскиот народ]] - [[Македонски јазик]] - [[Македонија]] - [[Македонци]] - [[Македонска книжевност]] - [[Македонска Православна Црква]] - [[Политика (Македонија)|Политика]] 
+
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Апликации'''<br> [[Yast]] - [[Automatix]] - [[Избор на софтвер]]
|------
+
 
 
| width="15%" valign="top" align="right" |  [[Слика:40px-Nuvola_apps_kalzium.png]]
 
| width="15%" valign="top" align="right" |  [[Слика:40px-Nuvola_apps_kalzium.png]]
 
| width="85%" valign="top" align="left" |  '''Природни и математички науки''' <br> [[:category:Астрономија и астрофизика|Астрономија и астрофизика]] - [[:category:Биологија|Биологија]] - [[:category:Геологија|Геологија]] - [[:Категорија:Екологија|Екологија]] - [[:category:Информатика|Информатика]] - [[:Категорија:Математика|Математика]] - [[:Категорија:Медицина|Медицина]] - [[:Категорија:Статистика|Статистика]] - [[:category:Физика|Физика]] - [[:category:Хемија|Хемија]]
 
| width="85%" valign="top" align="left" |  '''Природни и математички науки''' <br> [[:category:Астрономија и астрофизика|Астрономија и астрофизика]] - [[:category:Биологија|Биологија]] - [[:category:Геологија|Геологија]] - [[:Категорија:Екологија|Екологија]] - [[:category:Информатика|Информатика]] - [[:Категорија:Математика|Математика]] - [[:Категорија:Медицина|Медицина]] - [[:Категорија:Статистика|Статистика]] - [[:category:Физика|Физика]] - [[:category:Хемија|Хемија]]

Преработка од 01:41, 7 мај 2006

Податотека:Macedonia-icon.png Апликации
Yast - Automatix - Избор на софтвер
Податотека:40px-Nuvola apps kalzium.png Природни и математички науки
Астрономија и астрофизика - Биологија - Геологија - Екологија - Информатика - Математика - Медицина - Статистика - Физика - Хемија
Податотека:40px-Nuvola apps browser.png Географија
Географија - Европа - Јужна Америка - Азија - Африка - Северна Америка - Антарктик - Австралија
Податотека:40px-Nuvola apps kdmconfig.png Општествени и правни науки
Антропологија - Археологија - Економија - Историја - Митологија - Политика - Право - Психологија - Социологија - Филологија - Филозофија
Податотека:40px-Nuvola apps mycomputer.png Технологија и применети науки
Архитектура - Електроника - Индустрија - Интернет - Инженеринг - Земјоделство - Комуникација - Образование - Транспорт
Податотека:40px-Nuvola apps kcoloredit.png Култура и уметност
Архитектура - Вајарство - Дизајн - Литература - Медиуми - Музика - Религија - Ликовна уметност - Театар - Филм
Податотека:40px-Nuvola apps colors.png Живот и забава
Здравје - Кулинарство - Игри - Сексуалност - Спорт - Туризам - Хоби
Податотека:Prasalnik.png Помош
Вовед - Кратко упатство - Како да уредам страница - Страници за разговор - Како да почнам нова статија - Администрација - Авторски права
Податотека:40px-Nuvola apps hwinfo.png Останато
Азбучен индекс на статии - Википедија - Никулци - Нови статии


Листа на статии кои Викито на Лугола би требало да ги има