27 септември

Од Сподели wiki
Преработка од 18:27, 29 јануари 2011; направена од Admin (разговор | придонеси) (1 ревизија: initial)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај
  • 1983г., започнат е проектот GNU, под раководство на младиот надежен софтверски инженер, Richard Stallman.