Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-01-04-2012“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 1: Ред 1:
 
== Прикажување на филмови во Кинотека ==
 
== Прикажување на филмови во Кинотека ==
 
* од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека
 
* од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека
 +
* Новица ќе објави текст на сајт кој што можеме да го споделуваме
 +
* Божо и Стама ќе ги искенираат документите од архивата и ќе ги спремат во електронска форма за прикажување на настаните
 +
 +
==  ==

Преработка од 18:19, 1 април 2012

Прикажување на филмови во Кинотека

  • од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека
  • Новица ќе објави текст на сајт кој што можеме да го споделуваме
  • Божо и Стама ќе ги искенираат документите од архивата и ќе ги спремат во електронска форма за прикажување на настаните