2cmk-mom-01-04-2012

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Присутни членови: Новица, Дамјан, Александар, Игор, Арангел, Тамара, Божидар Отсутни членови: Јованка, Владан, Миша

Прикажување на филмови во Кинотека

  • од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека
  • Новица ќе објави текст на сајт кој што можеме да го споделуваме
  • Божо и Стама ќе ги искенираат документите од архивата и ќе ги спремат во електронска форма за прикажување на настаните (на платно со нашиот проектор)
  • да се предложи image viewer програма за slide-show

Промотивни материјали

  • да се поправи дизајнот за флаерот според досегашните забелешки - Владан
  • да се направи дизајн за налепници за кика и 2с.мк -
  • да се земе понуда за печатење на флаери и налепници