Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-06-11-2011“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 28: Ред 28:
 
- Донации хардвер ?
 
- Донации хардвер ?
  
- ufo да се чуе со шамбар за бироа
+
- ufo да се чуе со шамбар за биро
 +
 
 +
- треба некој да ги земе стварите од радио слободна европа (волонтери?)
  
 
- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар
 
- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар

Преработка од 20:06, 6 ноември 2011

Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Отсутни членови: Игор Миша

КИКА

- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.

- Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.


Метаморфозис

- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот

Едно лето

- Мите да се пинга (владан)

Багови - сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите - да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк

  • миша - владан ќе го среди багот за blog.spodeli.org
  • сите што работеле на проекти за локализација да му испратат на божидар информации за проектите
  • ќе ги контактира со барање за информациите што му се потребни


Разно

- Донации хардвер ?

- ufo да се чуе со шамбар за биро

- треба некој да ги земе стварите од радио слободна европа (волонтери?)

- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар