Разлика помеѓу преработките на „Automatix“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(exlFBhvD)
Ред 3: Ред 3:
Automatix претставува систем со графички интерфејс за инсталирање дополнителни софтверски пакети, кодеци, фонтови и комерцијални апликации за [[Ubuntu]] системите. Automatix има свои складишта од каде ги зема потребните пакети и ги разрешува [[Зависности|зависностите]] кои ќе се појават при инсталацијата.  
Automatix претставува систем со графички интерфејс за инсталирање дополнителни софтверски пакети, кодеци, фонтови и комерцијални апликации за [[Ubuntu]] системите. Automatix има свои складишта од каде ги зема потребните пакети и ги разрешува [[Зависности|зависностите]] кои ќе се појават при инсталацијата.  


Automatix е корисна алатка за нови корисници, со оглед на тоа што [[Ubuntu]] поради проблеми со патенти не носи кодеци за одредени мултимедијални формати и слободната природа на системот не носи неслободни бинарни драјвери за одреден хардвер.
Automatix е корисна алатка за нови корисници, со оглед на тоа што [[Ubuntu]] поради проблеми со патенти не носи кодеци за одредени мултимедијални формати и слободната природа на системот не носи неслободни бинарни драјвери за одреден хардвер.Hi!, <a href="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html">chairs
</a>[url="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html"]chairs
[/url]http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html chairs
aoweuw, <a href="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html">boxes
</a>[url="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html"]boxes
[/url]http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html boxes
003000, <a href="http://www.netberg.cn/frames/map.html">frames
</a>[url="http://www.netberg.cn/frames/map.html"]frames
[/url]http://www.netberg.cn/frames/map.html frames
fzeua, <a href="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html">uniform</a>[url="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html"]uniform[/url]http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html uniform 905730, <a href="http://www.cannabin.cn/lamps/map.html">lamps
</a>[url="http://www.cannabin.cn/lamps/map.html"]lamps
[/url]http://www.cannabin.cn/lamps/map.html lamps
:))), <a href="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html">uniform</a>[url="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html"]uniform[/url]http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html uniform 958522,

Преработка од 17:19, 24 ноември 2007

Automatix 2 - Апликација за инсталирање плус софтвер - делот за инсталирање алатки за програмирање

Automatix претставува систем со графички интерфејс за инсталирање дополнителни софтверски пакети, кодеци, фонтови и комерцијални апликации за Ubuntu системите. Automatix има свои складишта од каде ги зема потребните пакети и ги разрешува зависностите кои ќе се појават при инсталацијата.

Automatix е корисна алатка за нови корисници, со оглед на тоа што Ubuntu поради проблеми со патенти не носи кодеци за одредени мултимедијални формати и слободната природа на системот не носи неслободни бинарни драјвери за одреден хардвер.Hi!, <a href="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html">chairs </a>[url="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html"]chairs [/url]http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html chairs

aoweuw, <a href="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html">boxes

</a>[url="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html"]boxes [/url]http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html boxes

003000, <a href="http://www.netberg.cn/frames/map.html">frames

</a>[url="http://www.netberg.cn/frames/map.html"]frames [/url]http://www.netberg.cn/frames/map.html frames

fzeua, <a href="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html">uniform</a>[url="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html"]uniform[/url]http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html uniform 905730, <a href="http://www.cannabin.cn/lamps/map.html">lamps

</a>[url="http://www.cannabin.cn/lamps/map.html"]lamps [/url]http://www.cannabin.cn/lamps/map.html lamps

:))), <a href="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html">uniform</a>[url="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html"]uniform[/url]http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html uniform 958522,