Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Софија“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Превоз од Скопје?)
 
Ред 35: Ред 35:
 
| петок сабајле
 
| петок сабајле
 
| со кола
 
| со кола
 +
| хостел
 +
| недела вечер
 +
|-
 +
| Дода
 +
| петок сабајле/попладне?
 +
| со Дамјан/Ковач?
 
| хостел
 
| хостел
 
| недела вечер
 
| недела вечер
 
|}
 
|}

Последна преработка од 23:45, 10 октомври 2013


Превоз од Скопје?

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Глиша четврток вечер/петок сабајле  ? (не сум сигурен дека имам кола) хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Андреј петок сабајле со Дамјан хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Дамјан петок попладне со кола хостел недела вечер
Ковач петок сабајле со кола хостел недела вечер
Дода петок сабајле/попладне? со Дамјан/Ковач? хостел недела вечер